Tuleva toiminta

21.1.

 

To 21.1. klo 12 ravitsemusterapeutti Päivi Manni-Pettersson kertoo terveyttä edistävästä ravitsemuksesta.

Ennakkoilmoittautuminen: www.salonsyty.fi/ilmoittaudu, max 10 hlö.

Luentoa on mahdollisuus seurata myös Facebookissa live-lähetyksenä.

Tervetuloa!

 

Teematorstai: Terveyttä edistävä ravinto mainos.
30.12.

 

- olet osatyökykyinen

- tällä hetkellä työtön

- viestintä on sinulle tuttua

- omaat hyvät sosiaaliset taidot 

- hyväksyt erilaisuuden 

- pidät asiakaspalvelusta

20.1.

 

Mahtava tilaisuus opiskella maksuttomasti digitaitoja

 itsenäisesti tai porukalla SYTYssä!

Digiosaamisen perusteet mainos
11.2.

Oletko sinä yhdistystoiminnassa Kaffel? Tekisikö mielesi tökkiä Kaffelilla yhdistyksen toimintaa?

Kaffel on tarkoitettu juuri sinulle, joka pohdit yhdistyksen toimintaa aktiivitoimijan tai rivijäsenen näkökulmasta. Sinulla on ehkä murheita tai uusia ideoita yhdistystoimintaan.

Tule luottamuksella juttelemaan ja pallottelemaan ajatuksia Kaffel! Ovi on avoinna 11.2. alkaen parillisten viikkojen torstaisin klo 14-16 SYTYn yhdistystoimistossa. Vertaisohjauksen avulla voit päästellä höyryjä, kokeilla uusia ajatuksia, heittää ilmoille hulluja ideoita, juoda kahvia… Et tarvitse ajan varausta, voit vain astella sisään juttelemaan!

 

Kaffel Mainos
8.10.

Anna-Maija Junnila on salolainen ekspressiivinen taideterapeutti ja kuvataiteilija sekä kehitysvammaohjaaja. Hän on hakemassa Suomen Kulttuurirahaston Taidetta hoitolaitoksiin –apurahaa vuodeksi. Tämän apurahan turvin hänellä olisi mahdollisuus pitää taideterapiaryhmiä. Toiminta olisi tällöin maksutonta osallistujille.

Ekspressiivinen taideterapia pohjautuu humanistiseen ihmiskäsitykseen, jossa ihminen on oman elämänsä asiantuntija. Se sopii kaikille, eri ikäryhmille, elämän erilaisiin tilanteisiin, esim. pitkäaikaisen sairauden aikana, läheisen menetyksen jälkeen, mielenterveyden ongelmiin, stressiin ym. elämän haasteisiin. Terapiaan voi tulla myös kuuntelemaan itseään, ihmettelemään maailmaa, selvittelemään omia tunteitaan tai vain olemaan ja löytämään itsestään luovuutta, tutustumaan itseensä ja hakemaan voimavaroja arkeen.

Ekspressiivisessä taideterapiassa ET TARVITSE MITÄÄN TAITOJA, MITÄÄN TAITEEN TEKNIIKOITA EI TARVITSE OSATA!