Tuleva toiminta

11.11.

Haluatko järjestää yhdistyksessäsi tai vaikka perheen kesken etäkokouksen. Kurssilla katsotaan miten saat järjestettyä maksuttoman Teams kokouksen, miten kutsut siihen osallistujia ja miten siihen on mahdollista liittyä.

Ke 11.11. kello 13 -15.

To 12.11. kello 18 – 20.

Ilmoittaudu haluamallesi päivälle.

 

Ilmoittaudu: http://bit.ly/sytyteams

Tai aki.peltoniemi@salonsyty.fi, 044 555 0938

Etäkokouksen järjestäminen ja niihin osallistuminen Teamsin kautta mainos.
25.10.

Turvallista ja tunnelmallista pyhäinpäivää!

Seuraavan TeemaTorstain 5.11. aiheena Pelit. Tiloissamme on maskisuositus ja tämän vuoksi emme toistaiseksi järjestä kahvitarjoilua.

 

Haloween juhlat peruttu 29.10.
8.10.

Anna-Maija Junnila on salolainen ekspressiivinen taideterapeutti ja kuvataiteilija sekä kehitysvammaohjaaja. Hän on hakemassa Suomen Kulttuurirahaston Taidetta hoitolaitoksiin –apurahaa vuodeksi. Tämän apurahan turvin hänellä olisi mahdollisuus pitää taideterapiaryhmiä. Toiminta olisi tällöin maksutonta osallistujille.

Ekspressiivinen taideterapia pohjautuu humanistiseen ihmiskäsitykseen, jossa ihminen on oman elämänsä asiantuntija. Se sopii kaikille, eri ikäryhmille, elämän erilaisiin tilanteisiin, esim. pitkäaikaisen sairauden aikana, läheisen menetyksen jälkeen, mielenterveyden ongelmiin, stressiin ym. elämän haasteisiin. Terapiaan voi tulla myös kuuntelemaan itseään, ihmettelemään maailmaa, selvittelemään omia tunteitaan tai vain olemaan ja löytämään itsestään luovuutta, tutustumaan itseensä ja hakemaan voimavaroja arkeen.

Ekspressiivisessä taideterapiassa ET TARVITSE MITÄÄN TAITOJA, MITÄÄN TAITEEN TEKNIIKOITA EI TARVITSE OSATA!